Ouwehands dierenpark met korting

Leeuw in het Ouwehands dierenparkHet Ouwehands Dierenpark in Rhenen is een ruim opgezette dierentuin waarin met veel groen en ruimte en aandacht voor de vele dieren die er te bewonderen zijn.

Een goed voorbeeld hiervan is het berenbos. Hierin beren en wolven in een ruim opgezet bos de ruimte krijgen om zo natuurlijk mogelijk te leven en de bezoeker vanaf een hoge loopbrug de dieren in hun leefomgeving kan bekijken.

Naast het berenbos, ken het park de Afrikaanse speelsafari waar onder andere olifanten, tijgers, apen, zebra’s, gibbons en nog veel meer te vinden zijn.

Nieuw in het park is het Zeeleuwen theater blue lagoon, waar dagelijks een aantal shows wordt gegeven. Ook is er een voorstelling theater waar de musical Ei wordt vertoond.

Kortom een ruim opgezet park die een aantal bijzondere attracties biedt.

Om dit park voordeliger te bezoeken selecteerd PretparkenKortingen.nl voor u een leuke aanbieding.

Helaas is er momenteel geen speciale actie beschikbaar.

De bestelde tickets krijgt u per mail toegestuurd, deze dient u zelf uit te printen en mee te nemen. Naast de besparing op de toegangsprijs van het park bespaart u ook tijd op de wachtrij bij de kassa en kunt u direct naar de attracties.

P.S. Tip het park ken een leuk waterspeelgedeeltes in RavotAapia en Umkoshi, een extra setjes droge kleren en waterschoentjes is geen overbodige luxe want droog blijven is in deze waterspeeltuinen geen optie !