Phantasialand is de Duitse tegenhanger van de Efteling. Een mooi groot park met sterke thematisering en veel attracties maken dit een park bij uitstek voor zowel volwassenen als kinderen.

De park heeft een echte all-in formule van zowel rustigere attracties als attracties voor de echte thrill seekers waaronder de Black Mamba.

Ook zijn er veel optredens en shows. En bestaat het park uit maar liefst 5 verschillende themawerelden dus echt voor ieder wat wils.

De toegangsprijs voor dit park is eveneens stevig en voor volwassenen zelfs nog hoger dan de toegang voor de Efteling.
Groot verschil met de Efteling is echter dat er nog een speciaal kindertarief bestaat voor kinderen tussen de 4 en 11 jaar, terwijl deze bij de Efteling het volle tarief betalen.

De kassaprijs voor een volwassenen Phantasialand ticket bedraagt namelijk € 38,50, en voor kinderen tussen de 4 en 11 jaar € 18,00.

Om dit park voordeliger te bezoeken selecteerd PretparkenKortingen.nl voor u een leuke aanbieding.

Helaas is er momenteel geen speciale actie beschikbaar.

De bestelde tickets krijgt u per mail toegestuurd, deze dient u zelf uit te printen en mee te nemen. Naast de besparing op de toegangsprijs van het park bespaart u ook tijd op de wachtrij bij de kassa en kunt u direct naar de attracties.